Πληροφορίες για αξιοθέατα & μεταφορές

Αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε:

Ιερισσός - Αμμουλιανή
Επισκεφθείτε το λιμάνι με το μοναδικό 3D σινεμά, το ενυδρείο, τα ερείπια του Πέρση βασιλιά Ξέρξη, πάρτε το καράβι για την ειδυλλιακή Αμμουλιανή με τις όμορφες της παραλίες και την μοναδική νησιώτικη ατμόσφαιρα. Επίσης, μην παραλείψετε να βουτήξετε στα κρυστάλλινα νερά του Αγίου Όρους.
Ρεντίνα - Βρασνά
Tο αρχαίο χωριό στο βουνό, την σπηλιά "Τρύπα του διαβόλου", ανεβείτε στο παλιό γερμανικό φρούριο το οποίο προσφέρει εκπληκτική θέα πάνω από τον κόλπο του Στρυμόνα, να απολαύσετε τη θέα των μικρών και μεγάλων λιμνών, καθώς και το εκκλησία της Αγίας Μαρίνας.
Ουρανούπολη - Άγιο Όρος
Μπορείτε να επισκεφθείτε το σύνολο της Ουρανούπολης, τον όρμο του Αγίου Όρους, τα όρια της μοναστικής πολιτείας του Άθω, να εκμεταλλευτείτε της κρουαζιέρες γύρω από το μοναστήρι, να σταματήσετε από την Ιερισσό και το Ενυδρείο της και να ανακαλύψουν τα απομεινάρια του Ξέρξη.
Ολυμπιάδα - Στάγειρα
Επισκεφθείτε τη γενέτειρα ενός από τους μεγαλύτερους διανοητές της αρχαιότητας -Αριστοτέλη, ένα πάρκο με μια λειτουργική ανακατασκευή της εφεύρεσής του, το ανακατασκευασμένο φρούριο και τέλος, μια βουτιά στην ειδυλλιακή παραλία η οποία προσφέρει ιδανικές συνθήκες για καταδύσεις.
Αλιστράτη - Δράμα
Ανακαλύψτε τις αγορές της περιοχής, την σύγχρονη πόλη της Δράμας και τα πελόρια βουνά της, επίσης μια επίσκεψη σε ένα από τα πιο όμορφα συγκρότημα σπηλαίων στον κόσμο, το Φαράγγι Αγγίτη. Μην χάσετε την δυνατότητα για μια στάση στο άγαλμα του Ίβο, των περίπου 2500 ετών.
Καβάλα - Θάσος
Απολαύστε την αρχαία πόλη της Καβάλας με το ρομαντικό της λιμάνι-ορόσημο και το παλιό της κάστρο, να πάρετε το καράβι και να ταξιδέψετε στο νησί των μυθικών Σειρήνων, να επισκεφθείτε την αρχαία αγορά και το αμφιθέατρο και σίγουρα να δοκιμάσετε τα εκπληκτικά τοπικά φαγητά.

Πώς να φτάσετε εκεί χωρίς αυτοκίνητο:

Μπορούμε να σας κανονίσουμε την μεταφορά σας από/προς Θεσσαλονίκη.